Peuterbedden van Luilakkie

Wanneer je kleine hummel zijn ledikantje uit gegroeid is wordt het tijd voor een groter bed. Een peuterbed is dan de volgende logische stap maar dan moet het wel een hele leuke zijn uiteraard. Als je een uniek peuterbedje zoekt zit je bij Luilakkie goed want al onze peuterbedjes worden met de hand gemaakt voor jou!

 • peuterledikant Niomi 1

  Niomi

  279.95
 • -13% stoer peuterbed roxy 1

  Roxy

  244.95
 • peuterbed met hekje Jake 1

  Jake

  279.95

Peuterbed van hout, handgemaakt en met FSC keurmerk!

Omdat ook onze Peuters een speciaal plekje verdienen voor hun broodnodige slaap hebben we een aantal peuterbedden toegevoegd die net even anders zijn dan de rest. Niet alleen ons design is vernieuwend maar ook het verhaal achter het bed is bijzonder.  Zo zijn al onze peuterbedjes gemaakt van FSC gekeurd hout. Hierbij eisen wij dat onze leverancier dit checkt door ook de afkomst van het hout inzichtelijk te maken. We weten dus precies uit welk bos jou bed gemaakt is. En omdat het FSC gekeurd is weten we ook zeker dat er verantwoord gekapt word. Er wordt namelijk voor iedere gekapte boom een boom terug geplaatst.

Nadat het hout bij onze werkplaats arriveert gaan wij zorgvuldig te werk zodat we zo min mogelijk “afval” produceren.  nou ja afval hebben we eigenlijk niet.  alle rest partijenhout worden afgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf. zij maken van ons “afval” weer nieuwe duurzame producten.

Geverfd houten peuterbed roze, blauw, wit of zwart

Veiligheid is een groot goed. Daarom kiezen wij uitsluitend voor verf die een streng keurmerk draagt namelijk het “DIN EN 71-3” dit is een Europese richtlijn die wij erg belangrijk vinden. het verzekerd ons ervan dat er geen schadelijke stoffen in de verf aanwezig zijn. Daarnaast is de dekkingsgraad en kleur natuurlijk erg belangrijk. Door goed naar de markt te kijken zijn wij tot de conclusie gekomen dat roze, wit, blauw en zwart de meest gewilde kleuren zijn. Mocht u echter iets anders in gedachten hebben dan kunt u uiteraard altijd even een mailtje sturen met uw wensen.

Peuterbed 70 x 140  |  70 x 150  |  70 x 160

Omdat iedere kamer een eigen maat eist bieden wij onze bedjes aan in de meest gangbare maten.  Mocht dit echter niet helemaal zijn wat u zoekt bedenk dan dat dit handwerk is. We kunnen dus ook ander maten leveren die exact overeenkomen met uw wensen. Neem contact met ons op om samen tot de beste oplossing voor uw situatie te komen.

De allerleukste peuterbedjes!

En last-but-not-least… Wij maken natuurlijk de allerleukste kinderbedjes. alle ontwerpen zijn uniek en alleen bij Luilakkie te krijgen.
Wij hopen dat u net zoveel plezier beleeft aan het gebruik van het bed als wij aan het ontwerpen en bouwen ervaren.
Bent u tevreden laat het ons dan weten middels een review op Google.

Veel gestelde vragen

Hieronder staan wat vragen die wij bij Luilakkie vaak binnen krijgen en die we om die reden verzameld hebben bij deze categorie. Staat jouw vraag er niet tussen maar denk je dat het wel handig zou zijn als deze hier tussen zou staan? Laat het ons dan weten door je vraag naar ons te sturen via het contactformulier.

Hebben jullie ook tips of bouwtekeningen als ik zelf een peuterbedje wil maken?

Mocht je toch liever zelf een peuterbedje maken, zijn er genoeg handige tools te vinden op internet. Zoals de DIY handleiding van RTL. Of bekijk deze handige bouwtekening met links van VT Wonen. Houdt er wel rekening mee dat er nog best wel wat bij komt kijken en dat het mogelijk lastiger is om zelf te doen dan dat het eruit ziet. Het is dus niet aan te raden om zelf een peuterbed te maken als je niet veel ervaring hebt met hout bewerking. Mocht je er na een, of een paar, pogingen toch achter komen dat je dat werk liever door iemand anders wilt laten doen, dan staan wij altijd voor je klaar!

Kan ik een eigen ontwerp van een peuterbed aanleveren?

Ja uiteraard. We kunnen niet op voorhand al garanderen dat we het kunnen of willen maken (drukte) maar we zijn altijd bereid om mee te denken. De voorkeur is wel om dit per e-mail of middels het contactformulier aan ons door te geven.

Winkelwagen
Scroll naar top

CODE: SALE15

Op het hele assortiment!