Ouders met een missie

Iedere ouder kent het moment dat je kind te groot wordt voor het ledikantje en je op zoek gaat naar een geschikte vervanger. Dit overkwam ons ook.

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze kinderen het naar bed gaan niet als vervelend ervaren, hebben wij onze dochter (Myrthe) een belangrijke rol gegeven bij het uitzoeken van een haar nieuw bed.

Na een eindeloze zoektocht door verschillende grote en kleine winkels bleek haar “droom-bed” niet te bestaan. En wat doe je dan als ouder… Precies, je gaat zelf aan de slag.

"wat doe je dan als ouder…. Precies, je gaat zelf aan de slag."

Toen het bed uiteindelijk stond waren we uiteraard trots op wat we neergezet hadden, maar nog veel mooier was het geluk van onze dochter. Haar fantasie bloeide op door creatief haar “huisje” aan te kleden met attributen.

Door de reacties uit onze omgeving ontstond er een vonk die de basis heeft gelegd voor Luilakkie. Na lang na te hebben gedacht hoe wij dit op de markt moesten brengen, kunnen we nu met trots zeggen dat we iets opgebouwd hebben waar we 100% achterstaan.

Omdat wij als ouders begrijpen dat we onze euro maar 1x uit kunnen geven, stellen we hoge eisen aan bouwkwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Daarnaast willen we onze kinderen iets moois geven niet alleen nu maar ook in de toekomst. Daarom zijn alle producten voorzien van strikte duurzaamheidskeurmerken. 

Wellicht is onze belangrijkste les tijdens de zoektocht naar het perfecte bedje geweest dat ieder kind (en ouders)  specifieke wensen heeft. Dit kan komen door de inrichting van de kinderkamer of gewoon een kwestie van smaak zijn. Omdat alle bedden handgemaakt zijn kunnen wij altijd samen kijken naar een passende oplossing voor iedere situatie.

bedhuisje kai 7

Kwaliteit

Als een ouder wil je alleen het beste voor je kind. Met die gedachte worden onze bedjes dan ook  gemaakt. ieder bed is hand gemaakt waarbij we alleen duurzame materialen gebruiken.

Service

Bij Luilakkie vinden wij nazorg en tevreden klanten heel belangrijk. Je mag altijd contact met ons opnemen. (ook voor positieve berichten)  

Liefde

Je kindje groeit veel te snel op en dus wil je er de beste herinneringen aan overhouden. Dit geld voor jullie allebei. 

Winkelwagen
Scroll naar top

CODE: SALE15

Op het hele assortiment!